Tugg av Vildsvinshud

42 kr

Artikelnummer: vsvtugg1

Säljes styckvis (även kallat lösvikt) . Vid beställning av flera packas alla i samma förpackning. Priset avser ett tugg.


Denna tuggprodukt är perfekt för hundar som älskar att tugga på något riktigt hårt och smakrikt. Tillverkad av varsamt torkad svensk vildsvinshud, är denna tuggbit en naturlig och hälsosam godbit för din fyrbenta vän. 

Vildsvin är en god källa till protein och näringsämnen för hundar. Ett utmärkt alternativ för hundar med allergier eller känsliga magar, eftersom det är fritt från spannmål, konstgjorda färger och smaker. 

En annan fördel med denna tuggpinne är dess hårda konsistens. Detta gör främja en god tandhälsa hos din hund. Genom att tugga på den här produkten kan din hund naturligt rengöra sina tänder och massera sitt tandkött, vilket minskar risken för plack och tandsten. 

Detta kan också bidra till att minska dålig andedräkt och främja en frisk munhälsa och ett utmärkt sätt att hålla din hund sysselsatt och underhållen. 

Notera att tuggprodukter av hud blir mjuka och mycket sega efter ett tuggpass. Lämna därför aldrig din hund utan uppsikt med produkten. 

Längd: 12-15cm bredd: ca 2 - 5 cm 

Vikt ca 40-50 gram styck

Svag lukt

Tuggpass: lång 

Sammansättning: 

100% vildsvin 

 Råprotein: 57% 

Råfett: 25% 

Fuktighet: 8,1%

Råaska: 1,6% 

Förpackningsavgift ingår enligt nya lagen om för återvinning av förpackningar.