Om AlgGutten

AlgGutten är ett familjeföretag som drivs av familjen Bjurvald Gistedt sedan 1999.  

Vårt ständiga mål är att utveckla det optimala torrfodret och våra produkter är av Premium och Superpremium-kvalitet. 

Vi strävar efter närproducerat foder med närproducerade råvaror av hög kvalitet och nära kontakt med våra leverantörer och kunder. 

Fodret tillverkas i Västergötland och finns idag hos ca 40 återförsäljare runt om i landet, hos både hundcenter, rehab, zoobutiker och onlineåterförsäljare. 


Våra kunder

Våra kunder är kvalitetsmedvetna hundägare i alla former. Världsvinnande Kennel Copper och många andra kennlar har använt vårt foder i fler hundgenerationer, med fantastiska resultat. Högpresterande bruks- och agilityhundar kan vittna om ökad prestationsförmåga och snabbare återhämtning. Många sällskapshundar har bättre andedräkt och mindre tandsten utan dyra kosttillskott.

Vi är stolta över vårt foder och hoppas att just Du vill prova vårt foder. 


AlgGuttens förpackningar

Vi fokuserar på innehållet och kommer aldrig ha säckar med vackra bilder på. Tyvärr. Men bra för dig som tycker pengarna ska gå till bra råvaror istället. Och SNÄLLA DU, lämna våra säckar för återvinning som mjuk plastförpackning!  De plastförpackningar du sorterar ut blir råvara för nya plastprodukter. Det sparar olja och energi.  

 

AlgGuttens lager och transporter

Vi anlitar enbart samarbetspartners med ett ordentligt miljöarbete. De som ansvarar för våra transporter ut till våra kunder inom Sverige arbetar alltid hållbart. De är miljöcertifierade och utbildade i sparsam körning, så kallad EcoDriving. Vi samfraktar dessutom allt som är möjligt med andra företag, för att göra vår klimatpåverkan så liten som möjligt.  AlgGutten är inte bara ett foder. Det är en livsstil. 

Med fokus på kvalitet och miljö skapar vi det bästa för din hund.